ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Παραλία Σαρακίνικο Αγία Άννα εϋβοια

Η παραλία της Αγίας Αννας (Αγκάλη) είναι ένα γραφικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας περίπου 1 ώρα απο την Χαλκίδα η οποία προβάλει στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Eίναι η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία της Εύβοιας (περίπου 7km).Η θάλασσα είναι βαθιά, ο βυθός έχει άμμο, ενώ η παραλία έχει χοντρή άμμο και βότσαλο.

Η παραλία είναι οργανωμένη σε αρκετά σημεία, αλλά είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει πάντα χώρος για όλους.

Αποτελεί προορισμό ξεκούρασης και χαλάρωσης όπου η πλούσια βλάστηση χάνεται στα νερά της θάλασσας με μοναδικό τρόπο δημιουργώντας μια εικόνα μαγική. Το γραφικό της πλακόστρωτο δεν θα σας αφήσει αδιάφορους για μια βόλτα περίπου 2 χλμ ενώ ο ήχος του κύματος υπόσχεται να σας γαληνέψει και να σας κάνει αμέσως να την αγαπήσετε.

Η προτροπή για χαλάρωση δεν θα πρέπει να αποτρέπει τον επισκέπτη που έχει επιθυμία για πιο έντονες βραδινές δραστηριότητες ο οποίος μπορεί να τις ικανοποιήσει στα Clubs και στα διάφορα Cafe-Bars που διαθέτει η παραλία στην κόψη του κύματος!

Η παραλία της Αγίας Αννας αριθμεί περίπου 200 μονίμους κατοίκους και 2000 εποχικούς. Στις ανάγκες τους συνδράμουν ένα μικρός αριθμός καταστημάτων Mini Markets, ψιλικών καθώς και 2 φούρνοι τα οποία θα αποκαταστήσουν και για σας σχεδόν κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατα την διάρκεια των πολυήμερων ή ολιγοήμερων διακοπών σας.